“A kissé összekarcolt lábszár és a hajba akadó falevél .. MENŐ!” ;) (ismeretlen terepfutó)

Helyszíni nevezés reggel 8-tól egységesen 2000.- Ft, amiért gondosan jelölt pályákkal, befutóéremmel, vidám hangulattal és a célban bográcsgulyással várunk benneteket. Gyerekfutam is lesz, ingyenes és futhatsz a gyerekkel mert megérdemled !! 😉

A Kehidakustányi Turisztikai Egyesület és a Szaladinka futóklub kerékpáros és futó terepversenyt szervez. Rengeteg helyen voltunk már szabadidős sportolóként rendezvényeken és annyi élmény, kedvesség és emlék gyűlt össze bennünk, hogy néhány hónapja megfogalmazódott a gondolat: szervezzünk valamit itt, mutassuk meg a környéket és adjunk vissza valamennyit a figyelmességből, örömből és élményekből nektek! Az eredmény két sportág, három táv, váltó és egyéni versenyszámok.

Kezdők vagyunk a műfajban és a pálya tervezésénél szerettünk volna egyszerre kedvezni a nagyon kezdőknek és a haladósabb, kihívásokat kereső sporttársainknak is. Utólag meg fogjuk kérdezni sikerült-e.

A versenyközpont (rajt-cél) az élményfürdő mellett lesz így családi programnak is remek, a messziről érkezőknek pedig kedvezményes szálláslehetőségekkel készülünk. 250 fős rendezvény a terv, helyszíni nevezést csak korlátozott számban tervezünk. Hagyományt és családias hangulatot szeretnénk és tudjuk hogy a Dombajóból bombajó csak veletek együtt sikerülhet 🙂 gyertek, nevezzetek ! Tegyük fel a futós és kerékpáros térképre ezt a pici falut!

One Comment

  1. It’s an remarkable post for all the internet people; they
    will get advantage from it I am sure. https://918.network/downloads/84-lpe88

Comments are closed